0 tuotetta €0.00

Kennosuojajärjestelmät

Kennosuojajärjestelmiä käytetään luiska-alueilla tai tukemaan heikkoja maapohjia. Geoweb luiskakennostoa käytetään vahvempiin maaeroosiokohteisiin, missä esim. maasortumaa. Luiska-alueet voidaan viheriöittää, istuttaa, täyttää murskeella tai kivillä. Geoweb kennostoa käytettäessä maatuentaan tiealueilla vähenee täyttömateriaalin tarve 30%.

Perinteisiä maakennoja käytetään vahvistamaan olemassa olevaa maapohjaa. Maakennoilla voidaan toteuttaa esim. viheriöitetty turvaväylä paloautoille taloyhtiön pihaan. Useimmiten maakennoja käytetään parkkialueilla tai tienpohjana. Maakennot toimivat myös hulevesielementteinä, koska ovat vettäläpäiseviä. Valikoimisamme ovat Soilblock ja Ecoraster maakennot.

Lue lisää tuotteista alla olevista linkeistä.

Tuotteemme

Preston kennosuojajärjestelmätuotteet ovat korkeatasoisen tutkimuksen, kokeiden ja tuoteinnovaation tulosta. Sitä käytetään luiskien suojauksessa, kaivanto- ja sortuma-alueilla, kanavien suojaustöissä, rannikkoalueilla, pato- ja jokialueilla, lampien ja järvien reunamilla sekä alueilla, joissa tarvitaan kovaa kuormituskykyä.

Ecoraster maakennot tehdään LD PE materiaalista. Se on luontoystävällinen, joustava, vahva sekä pakkas- ja UV-kestävä. Sitä on saatavana eri väreissä. 

Soilblock 5150 polymeerinen maakenno on kehitetty erityisesti viherpeitteisille teille. Sen pinta on avoin lähes 90-prosenttisesti. Se on valmistettu kierrätysmateriaalista. Viheriöitettynä suositellaan 75 mm korkeutta.