0 tuotetta €0.00

Presto Geoweb -kennosuojajärjestelmä

Kennosuojajärjestelmät

PRESTON kennorakenneteknologia on saanut alkunsa jo 70-luvun lopulla. Yhdysvaltain armeijan insinöörien kanssa kehitetty GEOWEB kennorakennesuojajärjestelmä on kehitetty kaikille maaperän ongelma-alueille.

Järjestelmää on asennettu menestyksekkäästi maailmanlaajuisesti. Sitä käytetään luiskien suojauksessa, kaivanto- ja sortuma-alueilla, kanavien suojaustöissä, rannikkoalueilla, pato- ja jokialueilla, lampien ja järvien reunamilla sekä alueilla, joissa tarvitaan kovaa kuormituskykyä. Se toimii myös vahvikkeena paikoissa, joissa maansäilyttäminen on ongelmallista (esim. tienpohjat, maantäytöt ja maanohjaukset). 

GEOWEBISSÄ on joustava ja laajeneva (polyetyleeni) kennorakenne. Täytettynä se vahvistaa rakenteita ja materiaalien ominaisuuksia. Rei´itetyillä kennostoilla ja ATRA- ankkurointijärjestelmän jänteillä rakenteet tuetaan ja ankkuroidaan maahan. 

GEOWEB kennostoissa on ainutlaatuinen hitsattu sauma, jonka ansiosta ne ovat erittäin kestäviä. Saumaus on suunniteltu kestämään vaativissa ja pitkäikäisissä kohteissa. 

GEOWEB kennostoja on saatavana erikokoisina ja -värisinä. Ne sulautuvat hyvin ympäristöönsä. 
Kennostoja saatavilla neljää (4) eri korkeutta 75, 100, 150, 200 mm ja kolmella (3) eri aukkokoolla: 289 cm2 (n. 17 x 17 cm), 460 cm2 (n. 21,45 x 21,45 cm) ja 1,2 m2 (n. 1,1 x 1,1 m).

GEOWEB on helppo asentaa. Osat ovat kevyissä, tiiviissä nipuissa, joita on helppo kuljettaa. Asennuksen aikana ne pysyvät joustavina ja helppoina käsitellä. 

Ajoluiskan suojauksen ongelmat voidaan ratkaista GEOWEBIN kennorakenteisella suojajärjestelmällä! PRESTO on alan pioneeri. 

Jos kyseessä on hankala rinne, voimme tarjota ilmaisen suunnitteluavun kohteeseen, täytä vain kohteen tiedot alta löytyvään RFPE-kaavakkeeseen, voimme myös auttaa kaavakkeen täytössä. Näin varmistat toimivan ratkaisun.

 

GEOWEB-TUOTEPERHE 

- Erittäin vahvat polymeeriset jänneosat 
- ATRA-ankkurit 
- ATRA- kiinnikkeet 
- Greenfix pintaeroosion hallintakankaat
- Geotekstiilit eli maansuojakankaat 
- Geomembraanit 
- Muut kiinnikkeet em. materiaaleille