0 tuotetta €0.00

Takuu- ja toimitusehdot

Mahdollisten valmistus- ja raaka-ainevirheiden varalta myymillemme tuotteille myönnetään 12 kuukauden takuu.

Huom! Jos joillakin tuotteilla on poikkeava takuuaika, on se mainittu ko. tuotteen tiedoissa (esitteet ja julkaisut).

Takuuehdot ovat seuraavat: EG-Trading Oy:n myymille tuotteille myönnetään takuu, joka on voimassa laitteen ostokuittia tai lähetettä vastaan 12 kuukautta listaan merkitystä toimituspäivästä lukien. Takuu kattaa rakenne-, valmistus- ja raaka-ainevikojen sekä tällaisten vikojen itse laitteelle aiheuttamien vaurioiden korjauskustannukset. Takuuseen eivät sisälly viat jotka ovat aiheutuneet ulkopuolisista tekijöistä, huolimattomasta tai virheellisestä käytöstä, valtuuttamattoman huollon tai sivullisen suorittamasta toimenpiteestä, luonnollisesta kulumisesta tai muista takuunantajasta riippumattomista syistä. Takuu ei ole voimassa Suomen rajojen ulkopuolella. EG-Trading voi harkintansa mukaan vaihtaa takuunalaisen laitteen toiseen vastaavaan laitteeseen. Ostaja vastaa kuljetuskustannuksista takuuhuoltopisteeseen ja takaisin. Aiheettomasti takuuhuoltoon lähetetyistä laitteista veloitamme kaikki aiheutuvat kustannukset. Takuu on voimassa vain kokonaan maksetuissa tuotteissa. Takuu koskee vain niitä tapauksia jotka ilmenevät laitetta normaalisti käytettäessä käyttöohjetta noudattaen ja jotka ilmoitetaan EG-Trading Oy:lle takuuaikana, välittömästi vian ilmettyä. Takuukorjaus ei pidennä takuuaikaa. Takuu ei kata mitään välillisiä tai seurannaisvahinkoja, tuotannon vähenemistä, tulojen myöhentymistä taikka muuta näihin verrattavissa olevaa vahinkoa, eikä EG-Trading Oy ole millään perusteella tällaisesta vahingosta vastuussa. EG-Trading Oy vastaa vain näistä takuuehdoista tai ostosopimuksen takuuehdoissa nimenomaisesti vastattavaksi ottamistaan vioista. EG-Trading Oy ei vastaa muista vastuista myytyjen tuotteiden ja kulutushyödykkeiden osalta. Vastuunrajoitukset eivät kuitenkaan koske ostosopimuksen solmimishetkellä voimassaolevia Suomen lain pakottavien säännösten mukaisia vastuita.

Postiennakolla toimitetun tai pankin kautta maksetun tuotteen palauttaminen:

Asiakas voi palauttaa maksutta tuotteen 14 pv sisällä tuotteen lunastuspäivästä.
Palautettavan tuotteen on oltava ehjä, pakkauksen ja tuotteen on oltava edelleen myyntikuntoinen.
Asiakas voi lähettää tuotteet Postin kautta veloituksetta asiakaspalautuksena.
Jos toimitettava tuote on puutteellinen emme hyvitä palautusta.
Avattua tai käyttöönotettua tuotetta ei voi palauttaa.

Toimituskulut

Toimituskulut riippuvat tilattavista tuotteista, niiden määrästä, painosta ja koosta.
Toimituskulut alkaen 18 euroa/tilaus (sis. alv 24%).

Verkkokaupassa myytävät tuotteet toimitetaan pääosin postipakettina, jolloin toimituskulut ovat 18 euroa.
Tuotteet, jotka kokonsa tai painonsa takia ei voida toimittaa Postin kautta, toimitetaan suoraan asiakkaalle pakettiautokuljetuksella (vain pääkaupunkiseutu ja lähialue) tai Kaukokiidolla (minne tahansa Suomeen).
Tällöin veloitamme todelliset toimituskulut, jotka perustuvat lähetettävien tuotteiden kokoon ja painoon sekä kuljetusmatkan pituuteen.
Jos tilattuja tuotteita ei voida lähettää Postin välityksellä, ilmoitamme asiakkaalle toimituskulujen määrän ennen toimitusta, jolloin asiakas voi joko hyväksyä kulut tai perua tilauksen.

Tuotteita on mahdollista myös noutaa toimipisteistämme (Tammisaari ja Nummela), jolloin toimituskuluja ei veloiteta. Ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse jos haluat noutaa tuotteet toimipisteestä.

Verkkokaupastamme voi tilata tuotteita vain Suomeen.

Maksutavat

Postiennakko - Tilaus maksetaan kun paketti noudetaan Postin toimipisteestä.

Ennakkolasku - Tuotteet laskutetaan asiakkaalta etukäteen ja tuotteet toimitetaan heti maksun jälkeen. Tilatut tuotteet varataan asiakkaalle 5 päivän ajan, jonka jälkeen tilaus peruuntuu jos ennakkolaskua ei ole maksettu.

Yrityksille tarjoamme myös laskun 14 päivän maksuajalla.

Hinnat

Kaikki verkkokaupan hinnat sis. alv 24%.

 

Laskut Eg-Trading Oy

Verkkolaskuosoitteemme muuttuu 01.11.2021, uusi osoite:

Verkkolaskuosoite: 003718679365

Operaattori: MAVENTA

Operaattoritunnus: 003721291126

Mikäli käytät pankkia verkkolaskun välittäjänä, tulee välittäjätunnuksen olla yllämainitun sijaan DABAFIHH