0 tuotetta €0.00

Flora istutusaltaat ja sisustustuotteet

Flora tuoteperheeseen kuuluu mm. Flora istutusaltaat sekä sisä- että ulkotiloihin, köynnösritilät, väliseinäelementit ja tuotteisiin kuuluvat lisäosat. Tuotteet on valmistettu metallista ja maalattu Ral-sävyihin. Saatavana myös Corten teräs mallit. Köynnösritilät ohjaavat kosteuden pois seinäpinnoilta ja niillä voidaan luoda mielenkiintoisia kokonaisuuksia julkisivuihin. Väliseneinäelementtejä voidaan käyttää tilanjakajina monissa tarkoituksissa mm. parvekkeella, takapihalla, sisätiloissa, julkistentilojen auloissa.

Köynnösritilöitä on mahdollisuus saada myös muihin kuin annettuihin Ral-sävyihin, jolloin voidaan valita Ral-sävy julkisivun värisävyn mukaan.

Tutustu tuotteisiin alla.

Tuotteemme

Comb-ination köynnösritilöitä on kolmea (3) eri kokoa, jolloin voidaan luoda mielenkiintoisia kuvioita tai yhdistelmiä julkisivulle.

Grow köynnösritilöitä on neljä (4) eri mallia eri kuvioilla. Kuvioiduilla köynnösritilöillä voidaan rakentaa yhtäjaksoinen köynnösritiläseinämä julkisivulle. Sinkattua metallia. Saatavana Anthraciten harmaana Ral 7024. Muut sävyt tilauksesta, pyydä tarjous.

 

Köynnösritilöitä on kolme eri mallia: Linus A, Linus B ja Linus C. Jokaisessa mallissa on neljä (4) eri kokoa, jolloin voidaan luoda mielenkiintoisia kuvioita tai yhdistelmiä julkisivulle

Marrakech Köynnösritilöitä on neljä (4) eri kokoa, jolloin voidaan luoda mielenkiintoisia kuvioita tai yhdistelmiä julkisivulle.

Paro köynnösritilöitä on kolmea (3) eri kokoa, jolloin voidaan luoda mielenkiintoisia kuvioita tai yhdistelmiä julkisivulle.

Piet köynnösritilä koostuu viidestä suorakulmiosta, jotka on valmistettu yhdestä 80 x 110 cm metallilevystä, ja se pystytään kuljettamaan myös tämän kokoisena. Kun yksilölliset osat kootaan päällekkäin, lopputuloksena on kolmiulotteinen rakenne. Puuterimaalattu vaalean harmaa ral 7035 tai musta Ral 9005. 

Comb-ination hunajakennomaisilla väliseinillä voidaan jakaa tiloja sekä ulkona että sisällä. Tuotteet on galvanoitua metallia ja saatavilla vaalean harmaana Ral 7035 sävyssä. Voit kasvattaa myös köynnöksiä näissä väliseinissä. Muut sävyt tilauksesta, pyydä tarjous.

Wing moduulijärjestelmä koostuu yksittäisistä elementeistä jotka voidaan kiinnittää toisiinsa. Wing väliseinä on neljää (4) eri kokoa. Elementteihin voi yhdistellä väripaneeleja, valaistusta ja kasveja.

Separo väliseinillä voidaan jakaa tiloja sekä ulkona että sisällä. Viisi (5) eri kokoa. Näillä väliseinillä valo ja varjo leikkii kauniisti sekä sisä- että ulkotilassa.

Thallo istutusaltaita on useita kokoja. Moderniulkonäkö antaa paljon käyttökohdemahdollisuuksia.

BOX istutusaltaita on useita kokoja ja esim. lukittavilla pyörillä. Corten teräksestä, sinkattua metallia, puuterimaalattu vaalean harmaa Ral 7035 ja musta Ral 9005. Alumiininen sisäistutusallas kuuluu, sekä ulko- että sisätiloihin. Ulkotilan sisäaltaassa poistoputki. Muut värit tilauksesta, pyydä tarjous.

Karpo istutusaltaita saadaan tilauksesta haluttuja kokoja ja jakamaan esim. eri tiloja mm. terassiympäristöt, hotellin sisääntulot, viherkatot. Istutusaltaaseen saadaan valaistuja nimiyksityiskohtia sekä kuvioita ja niiden yhdistelmiä kuten vaikka hotellin nimi. Istutusaltaita on useita kokoja.

One in One istutusaltaita on neljää (4) eri kokoja. Kuten Karpo, pintaistutusallasta Corten/Antrachite voidaan muokata toiveiden mukaan esim. kuvioimalla se. Moderniulkonäkö soveltuu useaan eri sisustustyyliin ja antaa enemmän käyttökohdemahdollisuuksia. 

UUU istutusaltaita on yksi (1) koko. Istutusaltaat voidaan kiinnittää toisiinsa horisontaalisesti. Moderniulkonäkö antaa paljon käyttökohde mahdollisuuksia. Kuitusementtiä ja sinkattua metallilankaa, puuterimaalattu Antrachite värisävy. Kasveilla on oltava oma sisäallas/ruukku. Muut värit tilauksesta, pyydä tarjous.

Octa istutusaltaita on neljä (4) kokoa. Alumiinia, puuterimaalattuna valkoinen Ral 9010 värillisillä yksityiskohdilla tai musta Ral 9005 valkoisilla yksityiskohdilla. Alumiininen sisäistutusallas kuuluu sekä sisä- että ulkotiloihin.

Iris istutusaltaita on yksi (1) koko. Moderniulkonäkö soveltuu mm. käytäville tai sisäänkäynteihin. Corten terästä tai galvanoitua terästä, puuterimaalattuna valkoinen Ral 9010, Antrachite Ral 7024.

Paro istutusaltaita on yksi (1) koko. Istutusaltassa takaseinä, voidaan rajata tai estää näkymää. Takaseinämä voidaan asentaa kahteen eri kulmaan.

Tracks istutusaltaita on neljää (4) eri kokoja. Tracks altaissa on moderni kuvio, joka soveltuu useaan tilaan. Sinkattua metallia, puuterimaalattuna vaalean harmaa Ral 7035. Muovinen sisäistutusallas kuuluu sekä sisä- että ulkotiloihin. Ulkotilan sisäaltaassa poistoputki. Muut sävyt tilauksesta, pyydä tarjous.

Continuation istutusaltaita on neljää (4) eri kokoja. Altaiden yläreunassa on moderni kuvio, joka soveltuu useaan tilaan.

Sunset istutusaltaita on kolme (3) eri kokoa ja erillinen kannettava Provence yrtti-istutusallas. Istutusaltaat keittiöön tai parvekkeelle. Alumiinia, puuterimaalattuna vaalean harmaa Ral 7035 ja Antrachite Ral 7024. Muovinen sisäistutusallas. Muut sävyt tilauksesta, pyydä tarjous.

Elmas istutusaltaita on kaksi (2) eri kokoa/korkeutta. Voidaan jakaa tiloja matalemmalla ja korkeammalla elementillä, jolloin saadaan erilaisia näkymiä tilassa. Pyörillä liikuteltavat istutusaltaat/väliseinät. Galvanoitua levymetallia, puuterimaalattuna valkoinen 9010, Antrachite Ral 7024. Muut sävyt tilauksesta, pyydä tarjous.

Elevation istutusaltaita on viisi (5) eri kokoa. Lisävarusteina köynnösritilä tai peili. Istutusaltaat voidaan muokata myös tuoleiksi tai pöydiksi (ks. esite). Puuterimaalattu vaalean harmaa Ral 7035 tai musta Ral 9005.

Istutusaltaiden pyörällisillä aluslevyillä on mahdollista siirtää ruukkuja vaurioittamatta lattiapintoja. Saatavilla metallisia ja muovisia. Ral-sävyissä vaalean harmaa Ral 7035, Antracite Ral 7024, alumiinin sävyssä, sinkattuna. Viisi (5) eri mallia: Classic alumiininen, Lorry, Omega, Star ja Vario.

Glow ulkotulisuoja antaa kauniin valon lamellien välistä. Saatavilla jalustalla ja ilman. Galvanoitu teräs.