0 tuotetta €0.00

Anrin pintavesikourut

Anrin linjavedenkuivatusjärjestelmällä voidaan huolehtia suurista sademääristä. Kouruilla voidaan kerätä sekä varastoida hulevesia. Pintavesikouruja on useita eri malleja, pihoille, julkisiin tiloihin sekä varastointialueiden valtavia kuormia kestäviä kouruja.

Kouruilla voidaan suojata talot, tiet, julkiset rakennukset sekä piha-alueet suurien vesivirtojen aiheuttamilta vahingoilta ja tulvilta.

Tuotteemme

Anrin linjavedenkuivatusjärjestelmän KE-sarja on tarkoitettu kuormitusluokille A 15 - E 600. KE-sarjan kouruilla on vahvistettu teräsreuna.

Anrin Drain KF-100 on tukeva kourujärjestelmä valuraudasta tehtyillä reunakiskoilla, jotka kestävät kovempia vaatimuksia.

Kokonaan muovinen kourujärjestelmä asuinalueiden pintakuivatukselle.

Anrin SELF-sarjaan kuuluu erilaisia rakenne elementtejä: kuivatuskouruja, jalkaritilöitä ja pihakaivoja, jotka on tarkoitettu erityisesti taloille, pihoille ja puutarhoille.

Anrin SF-100, SF-150, SF-200 ja SF-300 on korkean kuormituksen kourukuivatusjärjestelmä, kuormitusluokille D 400 - F 900.

Anrin Z-sarja tarjoaa kourukuivatusta koristeellisen pinnan muotoilussa. Kourun voi huomaamattomasti asentaa kulkemaan esim. kiveyksen väliin.