0 tuotetta €0.00

MilPlant

Milford

Puistotuotteista on kattava MILPLANT esite, jossa on paljon tuotteita esim. puiden metalliset tuentakehät ja puiden alusritilät, juuripaakkujen vahvistusverkot, kastelujärjestelmät uusille puille, kastelupussit, puiden tuentapannat sekä mm. Strata Cell puualuskennosto, jolla saadaan juuristolle maapohja käyttöön 94%:sesti. 

Ks. MilPlant tuote-esite!

Tuotteemme

Puu saattaa tarvita apua pysyäkseen pystyssä kunnes puu on juurtunut tukevasti maahan - erityisesti korkeat puut suhteessa niiden multapaakkuihin.

Vastikään istutettu puu ei voi saada uusia juuria jos juuripaakku liikkuu. Puiden tukeminen varmistaa että juuripaakku on vakaa ja pystyy selviytymään ulkoisista vaikuttajista.

Puun juuret ovat suunnattoman voimakkaita ja kykenevät aiheuttamaan huomattavaa vahinkoa niin maanalaisiin rakenteisiin, kuin rakennuksien perustuksiin. Istuttaessa tulisi hankkia tietoa maanalaisesta ympäristöstä, ja asentaa sopiva juurieste joka huolehtii siitä että juuristo voi kasvaa joutumatta konfliktiin ympäröivien asennuksien ja päällysteiden kanssa.

Hyvä hapen tarjonta, vesi ja ravinteet on edellytys juurien hyvälle kasvulle ja terveille puille.

Milfordin kastelu ja ilmastusjärjestelmät ovat ratkaisu moniin vaikeuksiin, joita sekä äskettäin istutetut että täysikasvuiset puut voivat kohdata.

Vastikään istutetun puun suojaaminen voi olla ratkaiseva seikka puun menestykselle. Joissakin paikoissa liikenne on niin runsasta, että jopa täysikasvuiset puut tarvitsevat pysyvää suojaa.