0 Artiklar €0.00

EcoSurface fallskydd, jordfärger

EcoSurface fallskydd

ECOSURFACE är ett fallskydd och ett täckmaterial. Gummistrukturen är självbärande och släpper igenom vatten. Med Ecosurface kan man kostnadseffektivt täcka också små och svåra områden. Produkten används främst på lekplatser och i idrottsparker. Den kan också användas i sluttningar/ramper och kan installeras direkt runt växter eller träd. Materialet kan anläggas nästan var som helst utan något större grundarbete. Underlaget kan vara gräs, mylla, stenläggning, krossgrus, betong osv. Underlaget jämnas och bekläs med täckduk före gjutningen. Släpper igenom vatten och näringsämnen, förhindrar att vatten samlas på ytor.

ECOSURFACE har naturliga färger som vackert smälter in i omgivningen. Färgad med 100 % jordfärger. Färgerna kan blandas sinsemellan. Eftersom produkten är färgad med jordfärger, kan den släppa färg.

ECOSURFACE gummibeläggning är ett modernt fallskydd. Tillverkningsprocessen inleds med återvunnet gummimaterial, som annars skulle användas som återfyllnad. Det utvalda återvinningsgummit garanterar högklassiga gummiremsor, som färgas med jordfärger. Resultatet är ett naturligt utseende, flexibilitet och ett mjukt material. ECOSURFACE är hållbart och gummiremsorna fäster tätt vid varandra. Produkten kan också användas som löst täckmaterial. I Danmark har områden avgränsade med gummibark hållit sniglar borta.

ECOSURFACE innehåller ett PU-bindemedel. Tillsammans skapar fiberstrukturen och PU-bindemedlet ett starkt och flexibelt underlag. Fiber- och bindemedelsmassan kan lätt bredas ut med spatel.

SÄKERHET

Produktens säkerhet och användningsegenskaper har testats och certifierats enligt engelska och europeiska standarder: EN1177 & EN7188. ECOSURFACE är godkänt för lekparker samt olika mark- och grönanläggningsobjekt.

RESURSSPARANDE

- Kräver ingen utgrävd grund eller annat grundmaterial
- Kräver mindre bindemedel än annan granulatgjutning
- Ett 40 mm ytlager räcker för att ge ett 2,4 m fallskydd (beroende på underlaget) och 30 mm räcker som erosionsskydd för en gångväg
- Färre maskiner, mindre arbetskraft och störningar på anläggningsplatsen

LÖSNINGAR FÖR PROBLEMOMRÅDEN

- Små områden, som varit för dyra att anlägga
- Områden där det är omöjligt att gräva ut en grund
- Branta backar, perfekt för sluttningar

ESTETIK

- Remsor som ser naturliga ut, optimala för skogsområden och känsliga områden
- Vackra färgalternativ som kan blandas för att framhäva de grafiska formerna

MILJÖFAKTORER

- 100 % återvunnet gummimaterial/gummibark, som ersätter EPDM-gummi och brutet material

LEVERANSSTORLEK

Vi levererar önskad mängd gummimaterial i 10 kg säckar och bindemedel i 25 kg plastkanistrar till anläggningsplatsen som en enda leverans/pall.

Vi kan utbilda era monötrer i att anlägga produkten!