0 Artiklar €0.00

Varumärken/leverantör

Leverantör/varumärken

 

Urbangreen

I vårt sortiment finnsNordic Green Roof™ -gröntak, vattenväxtmattor, perennmattor

www.urbangreen.se

 

 

 

 

 

Ecosurface är gummibark som tillverkats av återvunnen gummi. Passar som fallskydd t.ex. på lekplatser, eller som täcklager på erosionsytor. Kan också användas som täckmaterial. Bekanta dig med produkten!

www.ecosurface.co.uk

 

Milford är ett danskt företag specialiserat på professionella grönområdesprodukter och olika lösningar i stadsmiljöer. I vårt sortiment finns Milfords MilPlant parkprodukter samt Milfords MilKant kantlistelement.

www.milford.dk

 

 

 

 

Pilebyg är ett danskt företag som tillverkar bullerskärmar av vide. Vide har alltid haft en naturlig plats i vårt landskap. Denna historiska tradition är en ”naturlig bullerskärm” som har  utvecklats i enlighet med modern funktionalitet och estetisk utformning. Läs mer om produkten!

www.pilebyg.dk

 

 

 

Biocovers är DeSaedeleirs varumärke, vars produkter är 100 % nedbrytbara och komposterbara biologiska markdukar som växterna drar nytta av vid livscykelns slut. Läs mer om våra biomattor!

www.biocovers.eu

 

 

ZinCo är ett tyskt företag som specialiserat sig på systemlösningar för takträdgårdar. Bekanta dig med ZinCos produktsortiment!

www.https://zinco-greenroof.com/

 

 

 

 

Plantex är DuPonts varumärke för markdukar och ogräsmattor. Produkterna är nedbrytbara. Bekanta dig med sortimentet!

www.plantexpro.dupont.com

 

 

 

 

Soiltec är vår tyska samarbetspartner som specialiserat sig på produkter och problemlösning inom gröna sektorn. Soiltec produktfamiljen omfattar FilterPave, Greenfix och Geosystems.

www.soiltec.de/

 

 

 

 

Greenfix är en tysk tillverkare av erosionsskydd. Erosionsmattorna skyddar och förebygger erosion. Produkterna är lätta att installera och kostnadseffektiva i användning. Sortimentet omfattar också färdiga fröerosionsmattor som garanterar en snabb tillväxt. Produkterna är nedbrytbara. Bekanta dig med Greenfix-produkterna!

greenfix.net/

 

 

 

 

Geoweb är  är ett cellstruktursystem som utvecklats tillsammans med ingenjörer i den amerikanska armén för on alla slags problematiska markområden. Systemet har använts med framgång i hela världen. Det används för att skydda sluttningar, på schakt- och rasområden, för att skydda kanaler, längs kusten, vid dammar och åar, runt dammar och sjöar samt på områden som måste tåla hög belastning. Läs mer om produkten!

www.prestogeo.com/geoweb

 

 

 

Biologisk Kakao-flis är en helt naturlig produkt. Fliset tillverkas av skal från kakaobönan. Fliset fungerar som gödsel och som täckmaterial för att förhindra ogrästillväxt. Läs mer om produkten!

www.kakao-flis.dk

 

 

 

 

Flora är ett tyskt företag som tillverkar bl.a. spaljéer, planteringslådor och verktyg. Bekanta dig med Floras inredningsprodukter! tai Bekanta dig med Floras trädgårdsredskap!

www.flora-online.de

 

 

 

 

Anrin är en tysk tillverkare av ytvattenrännor. Bekanta dig med Anrin-produkterna!

www.anrin.com/www/index.php/en/

 

 

 

Silky är ett japanskt varumärke som tillverkar högklassiga sågar. Produkterna är hållbara, ergonomiska och effektiva.

Vi fungerar som återförsäljare av sågarna Silky saws i Finland. I vår webbutik hittar du allt från trädgårdssågar till teleskopsågar, samt tillhörande reservblad och hölster. Bekanta dig med vårt produktsortiment!

www.silkysaws.fi 

ARS är en japansk verktygstillverkare. I ARS-sortimentet finns högklassiga sekatörer, kraftfulla grensaxar, sågar osv. Till produkterna finns också reservdelar. Bekanta dig med vårt produktsortiment!

arscorporation.jp/index.html