0 tuotetta €0.00

Puistotuotteet

Referenssikohteita

Tuotteemme

Kastelupussit 75 l, erittäin kestävät kastelupussit uusille taimipuille.

Köynnösvaijeria käytetään tukemaan ja avustamaan köynnöskasveja. Sen ansiosta köynnösten kasvu- ja kehitysedellytykset parantuvat. Se suojaa myös rakennusmateriaaleja ilmaston vaikutuksilta.

SNW istutusaltaat corten teräksestä, hitsattua 3 mm terästä, ilman pohjaa.

Kolme eri mallia: pyöreä istutusallas, suorakulmainen istutusallas, halkotuki.
Pyöreä istutuslaatikko sopii hyvin esimerkiksi myös nuotiopaikkana!

 

Tubtrugs muovisangot, kaksi kokoa: 38 litraa ja 75 litraa. Joustavaa ja kestävää muovia, pakkasenkestävä ja UV-suojattu.

Kevyet ja kestävät roskien keruusäkit nosto- ja kippauskahvoilla. Soveltuvat ammattikäyttöön.

EG köynnös- ja graffitisuojausverkkoja käytetään alikulkuväylissä, ulkoseinissä, ja muissa vastaavissa kohdissa, suojana graffitimaalauksia vastaan. Verkko vaikeuttaa mahdollisuutta graffitin maalaamiseen näkyviin kohteisiin.

Kudottu RST verkko PP 50 / 4,0 mm, kehys 50 x 50 x 2 mm

Kulmarauta, kiinnitetään kiila-ankkureilla seinään.

Koostuu säiliöstä, kannesta ja säädettävästä täyttöletkusta. Säiliöitä saatavana eri malleja (ks. kuvat), jotka sopivat erilaisiin ruukkuihin. 

LOG Itsekastelusäiliöt ovat helppoja, tehokkaita ja tukevia, ja ne antavat kasveille optimaaliset kasteluolosuhteet. Säiliöt on muotoiltu niin, että kasvit itse imevät sen määrän vettä mitä tarvitsevat, silloin kun tarvitsevat.

Ilmanvaihto- ja kastelujärjestelmä vastaistutetuille puille.

Juurikastelujärjestelmä perustetaan uusien pensas- ja puuistutusten yhteydessä. Järjestelmä varmistaa tehokkaan kastelun ja hapensaannin puun juurille, ja antaa hyvän ja vakaan kasvun puun ensimmäisenä vuotena.

Juurisuoja/suolasuojaus yksittäisille puille.
Juurikaulus on hyvä vaihtoehto yksittäisten puiden suojaukseen tiesuolalta.

Suola- ja vesitiivis suojus suojaa puunrunkoa sekä polttovaurioilta että suoralta kosketukselta tiesuolaan, se suojaa myös keskeistä ja haurasta juuristoa suolapitoiselta sateelta ja sulamisvedeltä.

Rikkaruohosuojan käyttö perustana puun ympärille on tehokas ratkaisu, joka minimoi aikaa ja energiaa, jota muuten käytettäisiin rikkaruohojen kitkemiseen.

Tolppakaulus ratkaisee haasteen ruohon ylläpidossa reunatolppien, kylttien ja tiekaiteiden ympärillä. Saatavana kolme eri mallia.

Toistaiseksi käytetään paljon turhia resursseja reunaleikkaukseen reunatolppien ympärillä. Se ei ole vain taloudellisesti sopimatonta, vaan johtaa usein liikenneturvallisuusongelmiin työskennellessä.