0 tuotetta €0.00

Katteet

Tutustu monipuoliseen kate-valikoimaamme

Kate suojaa paahteelta ja tuulelta sekä ehkäisee ei-toivottujen kasvien leviämisen istutusalueilla. Lisäksi orgaaniset katteet lannoittavat kasvualustaa. Sopiva kate valitaan olosuhteiden ja tavoitteiden mukaan.

Orgaaniset katteet

Kaakaokuorikatetta voi asentaa kaiken kasvillisuuden yhteyteen ja rinteeseen. Kaakaokuorikate ja päistäre sopivat myös kasvimaalle ja maanpeiteperennoille. Kernflakes kuorikate on pitkäikäinen.

Maatumattomat katteet

Mieraalikate on tehty kierrätetystä tiilimurskasta ja on palamaton. Ecosurface kumirouhekate pitää ei-toivotut kasvit ja etanat loitolla.

NGR leikkauskuva

 

Tuotteemme

Kaakaohake sopii kaikkialle puutarhaan ja antaa kauniin taustan kasveille. Sitä voidaan käyttää esim. kukkapenkeissä, pensaiden ja perennojen alla. Se toimii sekä lannoitteena että katteena estämään rikkaruohoja. Jos rikkaruohoja halutaan estää tehokkaammin, tulee käyttää rikkaruohonestomattoa alla, esim. Plantex 68 g. Kaakaohaketta voidaan käyttää myös ulkoruukuissa. 

Katemateriaali kierrätetystä tiilimurskasta. Pitkäikäinen mineraalikate luo suojaa kasveille ja on näyttävän värinen. Korkean vedenläpäisyyskykynsä ja huokoisuutensa ansiosta murske on hengittävä. Tuote on palamaton toisin kuin orgaaniset katteet.

Myydään 1 m³ säkeissä.

EcoSurface on kierrätetty kumimaakate, jota voidaan käyttää istutusalueille normaalin kuorikatteen tapaan. Ei maadu, homehdu eikä lisäystarvetta. Estää etanoita tulemasta pihoille. Kuorikatteen ulkonäkö.

 

  1. Päistäre on kuituhampun olkihaketta, jota on asennettu perennapenkkiin katteeksi..
  2. Istutusallas, jossa on käytetty päistärettä eli kuituhampun olkihaketta katteena.

Luonnonmukainen katemateriaali kuituhampun oljesta luo hyvät olosuhteet taimien kasvuunlähtöön. Kuituhampun olki on läpäisevä luonnonmukainen katemateriaali, joka tasoittaa kasvuolosuhteita. Kate suojaa paahteelta ja estää kasvualustan kuivumista. Kate estää myös ei-toivottujen kasvien leviämisen ja lisää maaperän pieneliöiden määrää. Tuote on valmistettu 100% luonnollisista raaka-aineista.

  1. Kernflakes kirsikka
  2. Kernflakes kirsikka
  3. Kernflakes luumu

Kirsikan ja luumun kivien kuoripaloista valmistettu orgaaninen kate maatuu hitaasti, jolloin käyttöikä on pitkä verrattuna muihin katteisiin. Kate suojaa, pidättää kosteutta ja estää ei-toivottujen kasvien leviämisen. Käyttökohteita istutusalueet, ulkoruukut ja istutusaltaat.