0 tuotetta €0.00

Tuoteuutiset

 

Tervetuloa Helsinki Horse Show messuille 17-21.10.2018! Esittelemme messuilla Ecoraster maakennoja hevostarhoihin, upottaville laitumille sekä ratsastuskentille.

Viljelykentällämme Tammisaaressa tällä hetkellä maksaruohot kukkivat kauniisti!

Tervetuloa Pohjois-Suomen Rakentajamessuille Ouluun 20-22.4.2018, esittelememme messuilla viherkattoja!

Ensimmäiset pajuseinäelementit on asennettu Korkeasaaren Suomi osastolle hirviaitojen yhteyteen kesällä 2017, lisäksi katselukatoksissa Ecosurface eroosiopinnoitetta ja alumiinireunalistat sekä maksaruohoviherkatot ja roikkuvat biomodulit. Uusien viherkattojen ja pajuseinäelementtien asennus jatkuu peura-aitojen osalta keväällä 2018.

Viherpäivien seminaareissa oli runsaslukuinen yleisö ja seminaariluennot on nähtävissä Eg-Trading Oy:n Millford puistotuotesivustolla/kaupunkipuut, Anrin/pintavesikourut sekä Diadem viherkatto/sosiaaliset kattopuutarhat.

Tervetuloa Viherpäivät & tekniikka tapahtumaan Jyväskylän Paviljonkiin 14-15.2.2018, osastomme nro 319. Olemme mukana Vihertekniikka-näyttelyssä näytteilleasettajana ja kutsumme sinut tutustumaan osastoomme 319 ja ilmaisiin seminaareihimme 15.2. Rekisteröidy ennakkoon veloituksetta messuvieraaksi, tulosta nimikortti ja ota se mukaasi tullessasi messuille.

Tervetuloa Viherpäivät & tekniikka tapahtumaan Jyväskylän Paviljonkiin 8-9.2.2017, osastomme nro 319. Tervetuloa tutustumaan uutuustuotteisiimme Anrin pintavesikouruihin sekä Pilebygg pajumeluseiniin. Lisäksi esittelemme Flora istutusaltaita sekä väliseiniä, joilla voidaan jakaa eri tiloja sekä sisällä että ulkona.

Tervetuloa Vihertek 12-14.10.2016 messuille Helsinkiin, olemme VYRAN yhteisosastolla 310! Esittelemme messuilla Ecosurface turva-alustaa sekä muita tuotteitamme, Tervetuloa!

Tervetuloa Väylät ja Liikenne messuille Tampere-taloon 7-8.9.2016, osastollamme on nähtävissä tämän vuoden uutuustuotteemme Pilebygg pajumeluvalliseinä. Johannes Falk tanskasta esittelee pajumeluvallijärjestelmää, joka on ollut käytössä jo vuodesta 1988.

Vuoden 2016 uutuustuotteita ovat Pilebygg Pajumeluvallit, joilla käyttöikä jopa 40 vuotta. Pajumeluvallin toinen puoli harmaantuu esteettisesti ja toinen puoli voidaan rakentaa elävänä pajuviherseinänä!  Toinen uutuutemme on Flora istutusaltaat, köynnösritilät sekä väliseinät.Tuotteita saatavilla Ral- väreissä.

Nordic Green Roof tuotevalikoima laajenee biotooppilaatikoilla. Nyt voimme elävöittää maksaruohoviherkattoja korkeammilla maksaruoholajeilla rakentamalla viherkatolle kumpareita!

Filtepave lasimassa valittiin Lepaan juhlanäyttelyn 2015 yhdeksi mielenkiintoisimmista uutuustuotteista!

Olemme mukana yliopiston viherkattotutkimuksessa http://www.luomus.fi/fi/viides-ulottuvuus-viherkatot-osaksi-kaupunkia. Tällä hetkellä asennetaan viittä erilaista biomattoa sammalmattoviherkattokokeessa Meilahden urheiluhallin viherkattokoealueella. Koealue kuuluu EU Life+ viherkatto case study kohteisiin.

Uuden ajan maakatekangas Eg Weed UB 100%, biologinen ja kompostoituva matto. Biomattomme kuuluu EU Life+ case study seurantahankkeeseen. Case study kohteet löytyvät Espoo-Helsinki-Vantaa akselilta ja kokonaispinta-ala seurantakohteissa 5400m2. EU:n alueella on vastaavia case study kohteita ja niitä voi seurata http:/www.renew4gpp.com/weed-control/pilot-site-espoo-helsinki-vantaa/

Olemme aloittaneet keväällä 2012 ensimmäisen kotimaisen Nordic Green Roof maksaruohomaton viljelyn, nyt 100% kotimainen, palosertifioitu tuote viherkatoille. Maksaruohomatossa on useita lajeja, jonka vuoksi maksaruohomatot selviytyvät eri kasvupaikoissa koko suomen alueella. Nopea toimitus! Olemme myyneet Nordic Green Roof viherkattojärjestelmää suomessa jo vuodesta 2004!

Valikoimissamme on myös laaja viherkattopuutarhajärjestelmä Diadem. Diademilla voidaan toteuttaa erilaisia viheralueita pihankansille tai katoille. Tutustu suurimpaan Diadem järjestelmällä tehtyyn kattopuutarhaan Ruotsin Malmössä, Emporia ostoskeskus, jossa on 5000 m2 Diadem kattopuutarhaa http://www.diademroof.com/news.view/id/116 tai http://www.byggros.com/sv/byggros-aktuell/gron-taktradgard-till-emporia.