0 tuotetta €0.00

Kastelu / Ilmastus

MilPlant

Hyvä hapen tarjonta, vesi ja ravinteet on edellytys juurien hyvälle kasvulle ja terveille puille.

Milfordin kastelu ja ilmastusjärjestelmät ovat ratkaisu moniin vaikeuksiin, joita sekä äskettäin istutetut että täysikasvuiset puut voivat kohdata.

Tuotteemme

RootRain Urban on johtava maanalainen suurkapasiteettinen kastelujärjestelmä. Sisäänrakennettu vesijärjestelmä on valmistettu PE-muovista ja kestää iskun raivaussahalla. Ritilä estää jätteiden aiheuttamaa tukkiintumista, samaan aikaan kun vedellä on vapaa tie juurille.

RootRain PRTS / PRCS järjestelmät ovat RootRain Urbanista kehitettyjä versioita, jotka ovat suunniteltu keskeisille kaupunkialueille, jotka vaativat erittäin kestäviä, pysyviä kastelu- ja ilmastusjärjestelmiä.

RootRain PRT ja PRC järjestelmät ovat RootRain Urbanista kehitettyjä versioita, jotka ovat suunniteltu keskeisille kaupunkialueille, jotka vaativat erittäin kestäviä, pysyviä kastelu- ja ilmastusjärjestelmiä.

RootRain PRTG/PRCG tarjoaa arkkitehdeille ja suunnittelijoille mahdollisuuden sisällyttää kastelu- ja ilmastusjärjestelmän puukuopan maaritilään.

RootRain X2 on isompi kastelu- ja ilmastusjärjestelmä puille kaupunkialueilla läpäisemättömillä päällysteillä.

Kastelupusseista on tullut suositumpia ja laajasti levinnyt kastelujärjestelmä uusille puille. Etuna on, että ne voidaan täyttää nopeasti, mikä vähentää työaikaa kastelulle, sekä antaa hitaan ja tasaisen kastelun.