0 tuotetta €0.00

ANRIN pintavesikourut

ANRIN linjavedenkuivatusjärjestelmällä voidaan huolehtia suurista sademääristä. Kouruilla voidaan sekä kerätä että varastoida hulevesiä. Pintavesikouruja on useita eri malleja, pihoille, julkisiin tiloihin sekä varastointialueiden valtavia kuormia kestäviä kouruja.

Kouruilla voidaan suojata talot, tiet, julkiset rakennukset sekä piha-alueet suurien vesivirtojen aiheuttamilta vahingoilta ja tulvilta.

Tuotteemme

KE-sarja on erityisesti suunniteltu kätettäväksi julkisiin tiloihin, sekä kevyelle että raskaalle liikenteelle. Sitä voidaan käyttää esim. toreilla, kävelykaduilla, pysäköintialueilla, tienreunoilla, teollisuusalueilla, satamissa, jne.

ANRIN Drain KF-100 on tukeva kourujärjestelmä valuraudasta tehtyillä reunakiskoilla, jotka kestävät kovempia vaatimuksia.

ANRIN SF-100, SF-150, SF-200 ja SF-300 on korkean kuormituksen kourukuivatusjärjestelmä, kuormitusluokille D 400 - F 900. SF-kourut sopivat käytettäviksi teollisuusalueilla, varikoilla, lentokentillä, satamissa, teiden pitkittäiseen vedenpoistoon, jne.

ANRIN SELF-sarjaan kuuluu erilaisia rakenne elementtejä: kuivatuskouruja, jalkaritilöitä ja pihakaivoja, jotka on tarkoitettu erityisesti taloille, pihoille ja puutarhoille.

Kokonaan muovinen kourujärjestelmä asuinalueiden pintakuivatukselle. Muovi- tai metalliritilällä.

ANRIN Z-sarja tarjoaa kourukuivatusta koristeellisen pinnan muotoilussa. Kourun voi huomaamattomasti asentaa kulkemaan esim. kiveyksen väliin. Voidaan käyttää esim. toreilla, kävelykaduilla, pihoilla, pysäköintialueilla, pyöräilyteillä, viheralueilla, jne. 

ANRIN Sport on erityisesti urheilualueille suunniteltu kuivatus- ja reunustusjärjestelmä. Järjestelmä koostuu erilaisista rakenne-elementeistä, joista voidaan räätälöidä projektikohtainen ratkaisu!